Szállítás és fizetés

Szállítási lehetőségek:

GLS Futárszolgálat

Szerződött partnerünk a GLS futárszolgálat. Országosan a házhozszállítás díja 0 Ft . Utánvét kezelési költsége: 490 Ft.  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 9-17 óra közötti időszakban. Kézbesítési határidő: 1-2 munkanap.

FOXPOST / (Jelenleg nem elérhető)

A FOXPOST szállítási díja 0 Ft. Mit tud pontosan?

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termekeidet.  Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet. Akár 1 munkanap alatt átveheted! Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába.

Kövesd nyomon csomagod útját! Nincs más dolgod, csak írd be a csomagszámot. » (link: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/)

Ingyenes visszaküldés Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Hol találod? Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát! FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomatakereso/) Bővebb információ: www.foxpost.hu

Postapont: (Jelenleg nem elérhető)

A küldeményt a pénztárnál kiválasztott postán, coop boltban,  camagautomatában, vagy MOL töltőállomáson tudod átvenni.

Posta, coop, csomagautomata

0 Ft

MOL töltőállomás:

0 Ft

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

Utánvét

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a csomag átvételekor tudja kifizetni küldeményét.

Azért, hogy gyorsan és biztonságosan megérkezzen a csomagja,  a termékeket a  buborékos borítékokban, nyomonkövethetően, értékbiztosítva  juttatjuk el kedves vásárlóinkhoz.

Előre utalással

A fizetést előre utalással is teljesítheti.

Az utalással kapcsolatos adatokat megtalálja a Kapcsolat menüben!

Szállítási idő:

A szállítási idő 1-2 munkanap

CSOMAGOLÁS:

Saját Spirit márkás dobozban küldjük a csomagot.